Carotte Catering

Vår passion för mat och matlagning gör att vi lever som vi lär.
I vårt kök står ett erfaret gäng kockar, kallskänkor, en konditor och en bagare. På vårt kontor sitter matglada människor. Alla delar vi samma filosofi: att laga mat av högsta kvalitet med förstklassiga råvaror, och med omsorg. Med känsla, nytänkande och kreativitet lagar vi mat för alla möjliga tillfällen för både privatpersoner och företag. Men vi gör mer än så, vi ser bortom maten. På det som händer runtomkring. Färg, form, ljud… hela upplevelsen. För som du vet så sitter minnet i alla dina sinnen.

Det finns nog nästan inget vi inte har gjort. Vi har gedigen erfarenhet av vanliga, ovanliga, små, stora, jättestora och ännu större arrangemang. Nyfikenhet är det bästa vi vet och omöjligt är ett fult ord.

Läs mer: www.carotte.se


Referensuppdrag i området:
Södra Ängbys Jubileumsbal (hösten 2007)
Årsmiddag (våren 2008)

silverkocken

Har inspirationen börjat tryta kring vad som skall fixas till middagen?

Dags att överraska nära och kära med nya rätter och plocka fram dina oanade talanger i köket? Tveksam om du klarar av att fixa en trerättersmiddag?

Vi hjälper och guidar dig snabbt och pedagogiskt via telefon och mail att hitta lämpliga recept och kombinationer med de råvaror du för stunden råkar ha hemma. Har du lite bättre framförhållning så kan vi planera och skräddarsy hela måltider. Vill du så bistår vi med handlingslistor och till och med inköpen.

Vi anpassar alla matförslag utifrån din egen köksvana. Alla som bara vill det minsta kan laga god mat med hjälp av Chef d´Argent!

Läs mer: www.chefdargent.com (Södra Ängby)
Eller följ bloggen: silverkocken.blogspot.com


Referensuppdrag i området: