energikomfort

Energi Komfort AB i Täby hjälper dig att sänka dina värmekostnader. Vi säljer och installerar omkring 800 värmepumpar om året och är IVTs största återförsäljare. Som återförsäljare för IVT, Europas ledande tillverkare av värmepumpar, har vi både produkter och kunskap för effektiv energibesparing i villor och fastigheter.

Vi säljer, installerar och servar alla typer av värmepumpar till alla typer av enfamiljshus. Vi levererar kompletta ventilations- och värmepumpssystem till husbyggare, hustillverkare och byggföretag.

Läs mer: www.energikomfort.se


Referensuppdrag i området:
Carl Larssons väg 59 (2008)

tw_logo_2

Team Wåhlin Bygg och VVS AB säljer, installerar, servar och byter ut IVT värmepumpar. Vi utför allt inom VVS, om-, till- och nybyggnation, finsnickeri, plattsättning, måleri och el.

Vi är ett auktoriserat serviceombud åt IVT Värmepumpar. Vi har full behörighet på kyla och är ackrediterade av Swedac. Våra tekniker är utbildade inom kyla-, el, rör och styr.

Vårt mål är att hjälpa alla som inte har värme eller varmvatten samma dag.


Läs mer: www.teamwahlin.se


Referensuppdrag i området:
Carl Larssons väg 15, 16, 17 och 24
Palettgränd 5, 6, 7 och 9

Vi värmer

Vi Värmers målsättning är att hjälpa husägare att sänka sina uppvärmningskostnader maximalt genom långsiktiga, driftsäkra och lönsamma lösningar.

Vi tar i tid hand om allt, totalentreprenad, genom erfarna och certifierade besiktningsmän, energirådgivare, rör-, el, och kylinstallatörer, samt energiborrare. Du får bara en kontaktperson och ett telefonnummer.
Läs mer: www.vivarmer.se


Referensuppdrag i området:

Hasselbergsvägen 32 (2008)
Roslinvägen 37
(2007)