Eldfest på söndag!

nyhetsbrev_hus
Nr. 215, söndag 20 januari 2019 [Nyhetsbrevshistorik] facebook


Eldfest den 27 januari
Äntligen är det dags för årets eldfest! På söndag är det dags, och precis som vanligt bjuds det på en stämningsfull promenad runt Judarn, marschmallowgrillning för barnen, enklare fika för stora och små, och den fantastiska eldshowen! Nytt för i år är att det kommer att finnas två eldplatser där man kan pausa sin promenad. Vi startar klockan fyra då marschallerna är tända och man promenerar runt sjön i egen takt (obs att det kan vara halt!). Eldshowen börjar kl 17:30 och vi avslutar klockan sex - passa på att äta middag på vår underbara kvarterskrog Astrids som stöttar oss lite med detta evenemang.

Årsmöte den 14 mars
Villaföreningen årsmöte hålls den 14 mars kl 17-19 på Astrids. Välkomna!

Vi behöver ditt stöd!
För att genomföra villaföreningens aktiviteter under 2019 behöver föreningen ditt stöd!
Södra Ängby Villaförening bygger på frivilliga insatser och stöd från boende i området. Förra året stöttade knappt 90 % av hushållen föreningen genom den årliga medlemsavgiften. Ett stort tack till er alla och vi ser gärna att ni också i år är med och bidrar.

Sätt in 2019 års medlemsavgift på 200:-/hushåll via Plusgiro eller Swish. Gör det helst redan idag dock senast till årsmötet den 14 mars.
Plusgiro: 5 71 66-1.
Märk inbetalningen med ditt namn, adress och mailadress
SWISH: 0707285809 (Staffan Elinder – kassör/medlemsansvarig)
Ange ditt namn, adress och mailadressSödra Ängby Villaförening

 

Powered by AcyMailing
Bilagor
nyhetsbrev_s__dra___ngby_8_2018_.pdf