Valborgsfirande och Cykelfesten

nyhetsbrev_hus
Nr. 207, lördag 29 april 2017 [Nyhetsbrevshistorik] facebook

Valborgsfirande
Vi påminner om Valborgsfirandet imorgon. Festligheterna nere vid Ängbybadet startar klockan 19:00 och fortsätter enligt följande:
20:15 - Tal till våren av Jonas Hallberg
20:25 - Körsång
20:40 - Fackeltåg och brasan tänds
21:10 - Fyrverkeri
Väl mött!

Cykelfesten 2017 - En resa i tiden
Det är dags att återigen äntra hojen, kryssa genom grannskapet och festa med nya och gamla vänner.
Cykelfesten är den 12-årig tradition där Södra Ängbybor öppnar sina hem för andra cykelfestare, umgås över tomt- och generationsgränser och dansar tills solen går upp.
Temat för årets cykelfest är ”En resa i tiden”. Så du som har längtat efter att få återskapa renässansens Florens, drömt om en kväll som Queen Victoria eller kanske vill sia om framtiden - nu har du din chans. Endast fantasin (och möjligen grannarnas toleransnivå) sätter gränserna. Vi hoppas givetvis på att vänskapsband ska knytas, hämningar brytas och rekord av alla slag ska slås.
Anmälningarna öppnar kl 18:00 den 2 maj och som brukligt är belönas tidigt anmälda med förrätten. Priset per par är 700 kr. Du anmäler dig på http://cykelfesten.blogspot.se
Efterfesten kommer även i år att vara i flytande form på M/S Tranan och förra årets succé DJ Jack är bokad. Så skriv in den 19 augusti i kalendern, slå upp historieböckerna och bered dig på en resa i tiden!
Välkommen!
Cykelfestgeneralerna

Medlemsavgift
Vi påminner om medlemsavgiften för 2017! 200 kr sätts in på PG 571 66-1, märk med namn och adress.


Södra Ängby Villaförening

 

Powered by AcyMailing
Bilagor
__tk_utskick_mars_17.docx