INBJUDAN: Tennisläger, kurser och nystart för Ängby Tennisklubb (anmäl er bums).

nyhetsbrev_hus
Nr. 202, måndag 30 maj 2016 [Nyhetsbrevshistorik] facebook


nystart för ängby tennisklubb

1935 bildades klubben och några eldsjälar i Södra Ängby anlade banorna där ett flertal tävlingar har arrangerats. Anläggningen och marken ägs av kommunen som hyr ut den till Ängby Tennisklubb.
 
Tennisklubben har gått på sparlåga under en längre tid men vi har nu gjort en omstart med en ny styrelse med tydliga visioner för verksamheten. Styrelsen och våra medlemmar vill ha en aktiv sommarklubb där alla överskott kommer användas till det eftersatta underhållet. På sikt kommer vi ha grusbanor i yppersta klass och ett naturligt ”häng” ställe under sommaren för unga och äldre. Vi välkomnar alla som vi engagera sig i klubben och tillsammans kan vi både förvalta och utveckla denna tennispärla som vi har i vårt område.
 
Boka banor gör man nu via webben, www.angbytk.se
Där finns ytterligare information samt priser för medlemskap och banhyror. Som ni vet finns banorna på Färjestadsvägen 11 och vill ni ha kontakt så går det bra att ring på 08-37 36 66 eller maila info@angbytk.se
 
Aktiviteter såsom sommarläger planeras för vecka 24,25,26 och 32. Dessa riktar sig till barn mellan 7-12 år samt ungdomar mellan 13-16 år.
 
Barn och vuxengrupper kan även arrangeras utifrån individuella önskemål, minst tre elever krävs för dessa grupper. Kontakta oss via mail eller telefon.
 
Vid klubbhuset kan man numera köpa glass, fika, varmamackor och givetvis tennisbollar. Betalar gör man med Swish, iZettle eller kontanter.
 
Ordförande: Hans Isaksson
Kassör: Johan Bergner
Henrik Eriksson
Joakim Roslund
Madeleine Krämer
Per Dahlström
 
Ängby Tennisklubb
Adress: Färjestadsvägen 11, 168 51 Bromma – 08-37 36 66 – www.angbytk.sesommarläger och kurser

Anmäl er bums!

- Sommarläger barn 7-12 år
Vecka: 24, 25, 26 eller 32.
Tid: Måndag- fredag kl 08.30 - 15.00
 
Målgrupp: Både för nybörjare och för er som spelat mer och som vill förbättra ert spel under trevliga och avslappnade former. Det är både tennis och sociala aktiviteter.
 
Grupp: Max 20 barn i varje grupp, deltagare accepteras i den ordning anmälningarna inkommer tills kvoten är fylld. Ängby TK bekräftar plats tillsammans med faktura.
 
Pris: 2200 kr för medlem, 2400kr icke medlem för 5 dagar, inklusive mellanmål och lunch. Vid dåligt väder har vi ersättningsaktiviteter delar av dagen inomhus.
Anmälan via formulär på www.angbytk.se
 
- Sommarläger ungdomar 13-16 år.
Vecka: 24, 25, 26 eller 32.
 
Tid: Måndag- fredag kl 12.30 - 16.30
Målgrupp: Både för nybörjare och för er som spelat mer och som vill förbättra ert spel under trevliga och avslappnade former. Det är både tennis och sociala aktiviteter.
 
Grupp: Max 16 barn i varje grupp, deltagare accepteras i den ordning anmälningarna inkommer tills kvoten är fylld. Ängby TK bekräftar plats tillsammans med
faktura.
 
Pris: 1600 kr inkl mellanmål, ej lunch. 1800kr för icke medlem för 5 dagar.
Vid dåligt väder erbjuder vi ersättningstider samma vecka eller veckan efter. Anmälan via formulär på www.angbytk.se. Ängby TK bekräftar plats tillsammans med faktura.
 
- Matchläger ungdomar 10-16 år.
Om du spelat mycket och tävlar eller vill börja tävla. Hör av dig till info@angbytk.se så sätter vi ihop grupper med hög kvalitet på träningen. Pris beroende på hur många vi blir i gruppen.
 
- Barn och Vuxengrupper 3-4 personer
Vi sätter ihop barn och vuxengrupper efter förslag från er. Gör en intresseanmälan till Fabian på info@angbytk.se. Blir vi minst tre så kör vi igång. Vi håller på till midsommar, en eller två gånger i veckan kvällstid. Pris beroende på hur många vi blir i gruppen.


cyklar i farten!
Ni kommer väl ihåg? Anmäl er till Cykelfesten 2016! Årets tema är Högtider! 
http://cykelfesten.blogspot.se

Gilla sidan på Facebook så håller ni er uppdaterade med allt som händer:
http://facebook.com/Cykelfesten/


Gilla även Södra Ängby Villaförenings sida på Facebook för att få veta senaste nytt: 
http://www.facebook.com/SodraAngbySödra Ängby Villaförening

 

Powered by AcyMailing